k&a

k&a
självporträtt

tisdag 3 april 2012

allmänt rastlös och utan idé

jag är jätte rastlös och kan inte bara vila, fast jag borde. jag kan inte bara ligga och tänka på värkande handleder när jag vill vara kreativ. 
tittar runt på olika bloggar och känner mig inspirerad, men tappar själv lätt intresse när jag ska teckna. har målat en muggjävel, som jag ska dricka kaffe ur på jobbet. men fick ont och började darra av ansträngning så fick avsluta efter att en kopp var målad. har tre jätte fula koppar hemma i omaka färger som används som teakoppar. de vill jag blinga lite. önskade dock att jag hade guldfärg som kan användas på porslin.
jag vet inte vad jag ska göra för projekt nu. vart jag ska ställa ut. en vän till mig har tipsat om en ecobutik i skrapan. det är ju ett gott alternativ. borde be om telefonnummer.
en del väntar på att en bok ska bli upptryckt.(via blurb) har ju en 30-års present att kassera in. men kan aldrig bestämma mig för vad jag egentligen ska göra för ngt, så nu använder jag mig av en liten bok som jag smått kluddar i.
jag skulle behöva fixa i ateljén, så att jag kan vara där och arbeta. men det har inte riktigt blivit tillfälle och nu är handlederna uppfuckade. jag kan inte bära tugnt. inte ens min egen dotter. jag är bitter. inga friskdagar för mig. borde kanske göra något av detta. känslan av att bli handikappad.
vad tycks?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar